Page 7 - Lääneranna Teataja 57/2023/nr1
P. 7

  7
Seisame julgelt õiglasema ja võrdsema ühiskonna eest!
LÄÄNERANNA TEATAJA / Nr 1 (57) 2023
 Juba 5. märtsil toimuvad Riigikogu valimised. Eesti on väike ja iga hääl võib otsustada, kes juhib meie riiki peale valimisi. Kas Eesti valitsuse poliitika teenib ka edas- pidi vaid eliidi huvisid või riik võitleb iga inimese heaolu eest? Valik on Sinu!
Keskerakond lubab:
• Toidu käibemaks väheneb 5%-ni. See tähendab, et iga poes kulutatud 100 euro pealt säästab ostja edaspidi 12,5 eurot. Rekordiline inflatsioon on Reformierakonna, Isamaa ja sotside valitsuse rumaluse maks. Eesti rahvas ei pea seda maksma.
• Aastaks 2027. tõuseb Eesti keskmine pension 1000 euroni, tänu indekseerimisele ning erakordsele pensioni- tõusule.
• Iga surmaga lõppenud liiklusõnnetus on tragöödia. Ehi- tame välja neljarajalise Via Baltica aastaks 2030. Mitte 2050, nagu lubab Reformierakond, kes külmutas Tal- linna–Ikla maantee uute etappide ehituse kahekümneks aastaks!
• Keskerakond jätkab põllumajanduse toetamist maksi- maalses võimalikus määras. See on niinimetatud top- up'ide süsteem, mida taaskäivitas Jüri Ratase poolt juhi- tud valitsus.
• Kohe peale valimisi käivitame Eesti ettevõtluse miljardi eurose päästepaketi. Erinevalt teistest Euroopa Liidu rii-
kidest, ei toeta tänane Eesti valitsus kodumaa ettevõt- lust. Tehased lähevad kinni, töötuse määr kasvab. Päästame Eesti majanduse!
Keskerakonna nimekirjas on 9 inimest, kes on oma valdkonna eksperdid. Teie hääl Keskerakonna kandi- daadile tagab Keskerakonna valimislubaduste täit- mist.
Meie lubame, et seisame julgelt õiglasema ja võrdsema ühiskonna eest!
  Andrei Korobeinik
IT-ettevõtja Keskerakonna esinumber
Hardi Pikkmets
Põllumajandusettevõtja Lääneranna vald
                          

















































































   5   6   7   8   9