Page 3 - Lääneranna Teataja 57/2023/nr1
P. 3

kossuplats ning korrastatud ja muuseumiks kohandatud veetorn. Kindlasti paljud mäletavad veel kohvikutepäevalt mõnusat olemist selles päevi näinud majas.
Et praegu on talv, siis on õige aeg meenutada noorte ägedat projekti talispordikeskuse arendamiseks.
Juba saab iga soovija alla panna suusad ja küla ümbrusega tutvuda või snowtube’idega külamäelt alla suhiseda. Oma aega on ootamas ka uisupaarid.
Meil on tõesti superägedad noored ja kiitus neile: Mirjam Pikkmets, Cädy ja Martin Erismaa, Karmen Pikkmets, Ka- roliina Post, Janno Liiv, Maarja Pikkmets, Kristel Ojaste ja Kaarel Pikkmets! Teil kõigil on oma osa selles, et Lääne- ranna valla 2022. aasta kaunimaks avatud ruumiks valiti just meie küla plats. Jõudu ja jaksu ka edaspidiseks!
Lõpe klubi ja Lõpe noortekas
Kristel Rohumägi
Lõpe klubi juhataja
Kohe-kohe on valmimas meie jõusaali projekt „Lõpe jõusaali treeningturvalisuse ja kasutaja mugavuse tõstmine“, mille rahastuse saime Leader projektiga ning
omaosaluse aitasid kanda MTÜ Lõpe Noored ja Lääne- ranna vallavalitsus.
Projektiga soovime arendada piirkonnas pakutavat kogu- konnateenust. Maja on avatud piiratud aja, seetõttu on kasutamine olnud raskendatud. Nutikas sissepääs tagab kasutajale parema treenimisvõimaluse endale sobival ajal!
Treeningturvalisuse tagab spetsiaalselt kasutuses olevate masinate kvaliteetsete treeningvideode loomine. Laial- daste kogemustega eratreener loob lisaks masinate kasuta- misõpetustele treeningjuhendid, et tagada jõusaali kasuta- jale turvaline ja tulemuslik kogemus. Loodud videode vaatamiseks luuakse digilahendused: videoid on võimalik vaadata nii telerist kui telefonist QR-koodi abil. Nutika lahendusega jõusaal koos treeningvideodega on erakordne lahendus terves Eestis. Lisaks 24/7 sissepääsule on kasuta- jatel võimalus ühendada oma nutiseade kõlaritega (sound- bar-süsteem). Ootame jõusaalitrenni alates 16. eluaastast! Õppivale noorele on kasutamine tasuta, täiskasvanutele 2 €/kord.
Meie Lihula
Lihula kultuurimaja ootab huvilisi ringitege- vustesse
Lõpe klubi FB- või veebilehelt leiate virtuaaltuuri: laane- ranna.ee/vr/lope
Esmaspäeviti ja neljapäeviti on noortekeskus avatud kella 19.00ni.
uba 17. veebruaril kohtume tantsuplatsil!
Laval saate näha võrratut burlesque show’d, laulu ja muusikat teevad Kätlin bänd ja Rix.
Lõpe klubi saab broneerida erapidudeks! Meil on sel- leks loodud väga head tingimused: nõud, mööbel, lastele mängud, piisav helitehnika, soe tuba ja lahke pererahvas! Info ja broneeringud: 5908 8564 (Kristel)
J
LÄÄNERANNA TEATAJA / Nr 1 (57) 2023
3
     Esmaspäeviti
Teisipäeviti
Kolmapäeviti Neljapäeviti
kell 15.00 60+ tervisevõimeline
kell 16.00 Irén Sieberki laulusolistid
kell 16.00 Lauluklubi (1x kuus)
kell 19.00 rahvatantsurühm Midli-Madli
kell 11.00 eakate naisrahvatantsurühm Eideratas
kell 12.30 Irén Sieberki laulusolistid
kell 17.30 segarahvatantsurühm Kirivöö kell 12.30 Irén Sieberki laulusolistid
kell 12.30 Irén Sieberki laulusolistid
kell 13.00 eakate klubi Vanaviisi (kokkusaamine toimub 1x kuus)
Reedeti
kell 17.30 rahvatantsurühm Tantsulust 60+
kell 18.30 naiskoor Leelo
kell 20.30 hobikoor Ei Või Olla
kell 12.00 Irén Sieberki laulusolistid ja tütarlastekoor REEDE
Kui soovid ringitegevus(t)est osa võtta, võta ühendust Lihu- la kultuurimajaga kultuurimaja@lihula.ee või telefonitsi 477 8191. Sind viiakse juhendajaga kokku!
Kogu Lääneranna valla huvitegevuste info on leitav Lääneranna kultuurilehelt www.kultuur.laaneranna.ee. Vali lehel endale sobivaim kultuuriasutus ja alammenüüst „Ringid” leiad ülevaate huviringide toimumisaja ja sisu kohta. Ühtlasi on nädalaplaani all ka kultuuriasutuse kon- taktid.



























































   1   2   3   4   5